Окупаційний режим планує посилити на лівобережжі Херсонщини етнічні чистки 

Влада рф продовжує імплементацію стратегії етнічної чистки українців на тимчасово окупованих територіях України. Про це повідомляє Центр національного спротиву. 

Процес має посилитися після проведення так званих виборів президента путіна у березні цього року. Як повідомляє Центр нацспротиву, чистки будуть розділені на кілька етапів. 

Перший – проведення системних фільтраційних заходів задля витіснення патріотично налаштованого населення. На другому етапі росіяни будуть масово депортувати українців на територію рф, таким чином змінюючи етнічний склад українських територій. На місце українців окупанти планують етнічних росіян. Причиною тому є ускладнення реінтеграції тимчасово окупованих територій після деокупації.

“Дана практика застосовувалась радянським режимом і її успішно бере на озброєння путінська росія”, – зазначили в ЦНС. 

Нагадаємо, що фейкові вибори путіна на тимчасово окупованій частині Херсонської області мають розпочатися з 27 лютого до 5 березня – так зване “дострокове голосування”. Основний день виборів призначено на 17 березня. 

Окупаційний виборком вже заявив про готовність до “дострокового голосування”. Так звані дільничні комісії будуть ставити урни для голосування у дворах будинків, людних місцях посеред вулиць.

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *