Окупанти повідомили про початок псевдовиборів “президента рф” на лівобережжі Херсонщини

Так званий виборчком на тимчасово окупованій частині Херсонської області повідомив про дати та райони, де будуть проведені “дострокові вибори президента рф”. 

Як повідомляють пропагандистські ЗМІ, розпочнеться імітація виборчого процесу 27 лютого. До 29 лютого російські окупанти проводитимуть псевдовибори в Новій Каховці, Олешківському, Верхньорогачикському, Генічеському, Горностаївському, Каланчацькому та Новотроїцькому районах. 

З 1 по 3 березня “дострокові вибори” планують провести в Великолепетихському, Голопристанському, Іванівському, Каховському, Нижньосірогозькому, Скадовському та Чаплинському районах. 

Варто зазначити, що “дострокові вибори” – це імітація виборчого процесу, коли росіяни та їхні “дільничні комісії” встановлюють урни для голосування у дворах багатоповерхівок, на ринках та інших людних місцях. Також окупанти організували “голосування на дому”. Зрозуміло, що все це дійство не більше ніж фарс, який здебільшого не знаходить підтримки у цивільного населення лівобережжі Херсонської області. 

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *