На лівобережжі Херсонщини стартували псевдовибори путіна

На лівобережжі Херсонської області стартували псевдовибори президента рф. З цього дня так зване “дострокове голосування” проходить у Новій Каховці, Олешківському, Верхньорогачикському, Генічеському, Горностаївському, Каланчацькому та Новотроїцькому районах.

Триватиме імітація виборчого процесу в цих районах до 29 лютого. “Дострокове голосування” проходитиме на вулицях, ринках та інших людних місцях. Також члени окупаційного “виборчкому” проводитимуть побудинкових обхід. 

З 1 по 3 березня “дострокові вибори” планують провести в Великолепетихському, Голопристанському, Іванівському, Каховському, Нижньосірогозькому, Скадовському та Чаплинському районах.  Основний день “голосування” – 17 березня.

Варто додати, що російські окупанти дозволили голосувати на псевдовиборах навіть власникам українських паспортів. Підпілля закликає громадян ігнорувати “виборчий процес”. У псевдовиборах “путіна” братимуть участь 4 кандидати. Окрім російського диктатора, так званий цвк рф зареєстрував очільника партії “лдпр” Леоніда Слуцького, віцеспікера думи Владислава Даванкова та депутата держдуми-комуніста Миколу Харитонова.

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *