Гуменюк: Інформаційне нагнітання навколо Кринок пов’язане з майбутніми «виборами» в РФ

Інформаційне нагнітання ситуації навколо плацдарму на лівому березі Дніпра пов’язане з майбутніми «виборами» в РФ. Про це в ефірі телемарафону заявила речниця ОК “Південь” Наталія Гуменюк. 

«Нагнітання ситуації навколо Кринок і плацдарму на лівому березі взагалі зараз надзвичайно вигідне саме ворогу. Тому що вони мали фальстарт з бравурною заявою, що все вже переможено і всі обов’язкові досягнення, які їм позначалися до квазівиборів…уже виконані. Насправді перемоги не сталося, і вони не мають чим порадувати царя. Тому вони намагаються насичувати зараз інформаційний простір різною інформацією», – зазначила Гуменюк.

За словами речниці, на лівобережжі Херсонщини ворог продовжує тактику “м’ясних штурмів” без застосування бронетехніки, що суттєво впливає на моральний стан російських окупантів. 

«За минулу добу вони спромоглися тільки на 2 штурми, це говорить про те, що в них є складнощі морально-психологічного характеру, щоб мотивувати людей йти в ці м’ясні штурми. Вони продовжують діяти без застосування бронетехніки, і це дуже нервує особовий склад тих штурмових груп», – сказала Гуменюк.

Нагадаємо, що сьогодні на ТОТ Херсонщини розпочалися так звані “дострокові вибори” президента рф.

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *