Верховна Рада отримує звернення про відсутність допомоги для ВПО від Херсонської ОВА 

Верховна Рада отримує багато звернень від ВПО про те, що люди не отримують жодної допомоги від обласних органів влади. Про це заявив нардеп Сергій Козир. 

Мова про Херсонську, Донецьку та Луганську ОВА. За словами народного депутата, ці обласні військові адміністрації через обʼєктивні причини зараз не може будувати житло і розселяти ВПО в межах своїх областей. 

“На жаль, отримуємо багато звернень, що ці люди не отримують жодної допомоги від органів влади рідної області. В той же час отримуємо й інші звернення, а саме про закупівлю будівель, які не можуть бути використані для розміщення ВПО за мільйони гривень, купівлю автобусів, різної техніки й т.п. Особливо це стосується Луганської області”, – заявив Козир. 

Він додав, що Херсонська міська військова адміністрація не надала інформацію про створення гуманітарних хабів чи інших ініціатив для допомоги ВПО для херсонців в інших регіонах України. 

Нагадаємо, що раніше в Херсонській ОВА заявили, що Олешківський виконавчий комітет придбав новий автомобіль в топовій комплектації для роботи комісій та доставки гуманітарної допомоги. 

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *