Автомобілем, придбаним за бюджетні кошти, користуватимуться начальниця Олешківської МВА та її заступник 

На сайті Олешківського виконкому оприлюднено розпорядження очільниці міської військової адміністрації Тетяни Гасаненко про закріплення автомобіля Renault Duster, який нещодавно було придбано за бюджетні кошти. 

В документі зазначено, що автівкою в топовій комплектації будуть користуватися дві людини – сама Гасаненко та її заступник Андрій Бідашку. 

Нагадаємо, що автомобіль Renault Duster обійшовся бюджету в близько 800 тисяч гривень. В Херсонській обласній військовій адміністрації під час засідання робочої групи “Прозорість та підзвітність” було заявлено, що авто будуть використовувати для “для роботи комісій, що здійснюють обстеження пошкодженого та зруйнованого майна та доставки гуманітарної допомоги”. Однак, яке саме майно чиновники Олешківської МВА будуть обстежувати під час тимчасової окупації громади, залишилося питанням. 

Варто додати, що заступник голови Олешківської міської військової адміністрації Андрій Бідашку наприкінці березня цього року придбав автомобіль, про що зазначено у відповідній декларації на порталі НАЗК. 

Чиновник задекларував Volkswagen Passat 2014 року, який було придбано нібито за 250 тисяч гривень. Щоправда, на сайтах з продажу автомобілів вартість такої моделі складає в середньому 400-500 тисяч гривень. Дохід Бідашку за минулий рік склав загалом близько 405 тисяч гривень. Його дружини – всього 16 тисяч грн соцвиплати від Миколаївської міськради.

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *