Окупанти на Херсонщині змушують підприємців відкривати заклади до літнього сезону

Міський голова Скадовська Олександр Яковлєв повідомив, що окупаційна влада намагається змусити підприємців, які залишились на окупованій території, відкривати свої заклади до літнього сезону.

За словами Яковлєва, окупанти провели інвентаризацію закладів на березі моря та погрожують власникам, які не відновлять роботу, конфіскацією або передачею майна іншим людям.

“Якщо ви не будете відкриватися, то ми його чи заберемо, чи, можливо, в якесь управління візьмемо і когось поставимо іншого, хто буде працювати на ваших об’єктах, не звертаючи на права власності”, – цитує Яковлєва Радіо Свобода.

Очільник Скадовська також зазначає, що на території міста та району налічується понад 20 таборів, де розміщені військові РФ, тому говорити про нормальне функціонування курортних закладів неможливо.

“Один-два вони, напевно, в місті показово запустять. Швидше за все, це будуть приватні бази тих людей, які зареєструвалися за російським законодавством і будуть працювати. Але це буде винятком, ніж правилом”, – додав Яковлєв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *