Окупанти провалили план з “добробатами”: місцеві жителі відмовляються воювати за путіна

За майже два роки існування окупаційних “добробатів” на Запоріжжі та Херсонщині, росіянам так і не вдалося знайти достатньої кількості добровольців серед місцевого населення. Про це повідомляє Центр національного спротиву

Ще у 2022 році, намагаючись легітимізувати своє вторгнення та продемонструвати підтримку окупаційного режиму з боку місцевих жителів, окупанти оголосили про створення двох “добробатів”: імені Судоплатова та Маргелова.

Проте, попри пропагандистські гасла та обіцянки високої оплати, росіянам не вдалося набрати достатньої кількості добровольців. Навіть в офіційних заходах, де з’являються “бійці” цих “добробатів”, окупанти ретельно приховують їхні обличчя, аби не розкрити їхнє походження з РФ.

Зрозумівши провал “добровільної” мобілізації, Кремль поставив нову задачу перед своїми маріонетками на ТОТ: збільшити кількість місцевих жителів у складі окупаційних угруповань до 10%.

Для виконання цього завдання окупанти використовують так звані “військкомати”, які мають сформувати списки “кандидатів” до “добробатів”.

Варто зазначити, що таке примусове залучення до окупаційних військ є грубим порушенням міжнародного права та воєнних злочинів.

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *