На лівобережжі Херсонщини проходить “голосування” під дулами російських автоматів

На тимчасово окупованій частині Херсонської області проходять так звані вибори президента рф. 

Поки імітація виборчого процесу знаходиться на стадії “дострокового голосування”. На площах населених пунктів, ринках, у дворах багатоповерхівок та інших людних місцях окупанти організували “виборчі дільниці”. 

Телеграм-канали окупаційної влади та “виборчкому” публікують фото та відео з чергами перед такими “дільницями”. Все це розраховано більше на внутрішню російську аудиторію, для якої пропаганда робить сюжети, які мають на меті показати “загальну підтримку” окупації та диктатора володимира путіна. 

Від сьогодні і до 29 лютого включно “дострокове голосування” проходитиме у Новій Каховці, Олешківському, Верхньорогачикському, Генічеському, Горностаївському, Каланчацькому та Новотроїцькому районах. А кандидатами окрім самого диктатора путіна заявлені голова кремлівської партії “лдпр” Леонід Слуцький, віцеспікер думи рф Владислав Даванков та депутат думи, член компартії Микола Харитонов. 

Як повідомляють журналістам видання “Гривна” жителі лівобережжя Херсонської області, до так званих виборчих дільниць окупанти зігнали в примусовому порядку працівників окупаційних адміністрацій, комунальних підприємств та їх родичів, інших колаборантів або тих, хто підтримує окупаційний режим. За кадром лишаються чисельні військові та представники росгвардії, які нібито охороняють ці самі виборчі дільниці. 

Окрім “вуличних дільниць” окупаційний виборчком організував так звані “виїзні дільниці”, які проводять побудинковий обхід населення разом із військовими та поліцаями. У населених пунктах згаданих раніше районів проходить голосування під дулом автоматів в прямому сенсі слова. 

“Ходять поліція, військові та місцеві колаборанти ходять по вулицям, по будинкам. Гатять в двері. Люди, що при обході перед виборами відмовилися голосувати, зараз під дулом автомата погоджуються брати участь”, – кажуть місцеві жителі. 

Нагадаємо, що так зване “дострокове голосування” проходитиме до 3 березня. З 1 березня – в Великолепетихському, Голопристанському, Іванівському, Каховському, Нижньосірогозькому, Скадовському та Чаплинському районах. Основний день голосування було призначено на 17 березня. 

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *