Херсонська ОВА: Олешківський виконком придбав автомобіль для “роботи комісій з обстеження пошкодженого майна”

На засіданні робочої групи “Прозорість та підзвітність” Херсонської ОВА розглянути доцільність придбання автомобілів за бюджетні кошти. 

Як зазначила керівник апарату обласної держадміністрації Тетяна Козирська, Олешківській громаді нова машина обійшлась в 800 тисяч гривень. 

“Нині машина використовується для роботи комісій, що здійснюють обстеження пошкодженого та зруйнованого майна та доставки гуманітарної допомоги”, – заявила Козирська. 

Яке саме майно обстежують чиновники Олешківської міської військової адміністрації, враховуючи що громада досі є тимчасово окупованою, залишається питанням. 

Варто зазначити, що договір на придбання авто Renault Duster у топовій комплектації Олешківський виконком підписав у грудні минулого року. Його вартість склала 820 тисяч гривень. Продавцем стала компанія “М-Моторс” з міста Миколаїв. Саме туди, судячи з документації на порталі Prozorro, фірма має доставити придбаний автомобіль. 

ТОВ “М-Моторс” належить колишньому очільнику Миколаївської ОДА та брату екс-начальника Поліції Херсонської області Вадиму Мерікову.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про призупинення трудових договорів з персоналом Олешківського ЦПМСД через відсутність фінансування. 

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *