Олешківський ЦПМСД призупинив трудові договори з персоналом через відсутність фінансування 

У листопаді 2023 року Олешківський центр первинної медико-санітарної допомоги призупинив трудові договори з персоналом через відсутність фінансування. Про це стало відомо із звіту комунального некомерційного підприємства, який оприлюднено на сайті міськради. 

В документі зазначено, що до вересня минулого року персоналу було виплачено 2,9 млн гривень. Вказано, що видатки на оплату праці працівників Олешківського ЦПМСД зменшено по причині перебування у простої більшості персоналу медзакладу через тимчасову окупацію міста Олешки. 

Відомо, що зарплату працівникам, які залишилися на тимчасово окупованій території не виплачують через постанову Кабміну, яка встановила нульовий коефіцієнт до фактичної вартості послуг “Забезпечення кадрового потенціалу для надання медичної допомоги населенню, яке перебуває на тимчасово окупованій території”. 

Станом на 1 січня цього року заборгованість по зарплаті працівникам центру складає понад 1,1 млн гривень. Також медзаклад заборгував 191 тисячу гривень за комунальні послуги та пільгове лікування пацієнтів. Залишок коштів на рахунку комунального некомерційного підприємства складає майже 20 тисяч гривень. 

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *