У тимчасово окупованій Новій Каховці складна ситуація з продуктами харчування

У місті Нова Каховка на ТОТ Херсонщини чотири доби немає світла, внаслідок чого у місті складна ситуація із продуктами. Про це повідомляють проросійські пабліки у Telegram.

“Нині у Новій Каховці складна ситуація із продуктами. Через відсутність електрики не працюють холодильники, до того ж на вулиці досить тепла погода. Тому м’ясо, молочні та інші продукти просто нема де зберігати. Причому про цю проблему кілька разів писали в чаті. Наприклад, на Соколі четвертий день немає електрики і очевидно, що за цей час усі продукти з холодильника йдуть лише на смітник. Як справи у старому місті та центрі, де раніше тиждень не було світла, навіть складно уявити”, – йдеться у російськомовному дописі.

Варто додати, що на тимчасово окупованій території Херсонської області регулярно виникають проблеми з електропостачанням, про що вишуть російські телеграм-канали та так звані “ЗМІ”.

В окремих містах світла немає вже більше півроку. Зокрема, в тимчасово окупованих Олешках окупанти навіть не намагаються ремонтувати мережі. Подібна ситуація і в інших населених пунктах лівобережжя Херсонщини, які знаходяться поруч або на лінії бойового зіткнення.

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *