За добу росіяни 4 рази намагалися штурмувати плацдарм ЗСУ на лівобережжі Херсонщини 

На лівому березі Дніпра, попри постійні бойові втрати та відсутність успіхів, ворог не полишає намірів вибити наші підрозділи із зайнятих позицій. 

Як повідомили в ОК “Південь”, росіяни здійснили  4 невдалі штурми та, зазнавши втрат, відійшли на свої вихідні позиції. Також Сили оборони півдня зазначили, що окупанти  посилюють аеророзвідку, тиснуть артилерійськими обстрілами, застосовують велику кількість ударних дронів різних типів.

Інститут вивчення війни в своєму звіті зазначає, що геолокаційні кадри від 25 лютого показують, що російські війська незначно просунулися по вулиці Остапа Вишні в Кринках 

“Українські та російські джерела повідомляли про продовження позиційних боїв у Кринках, незважаючи на заяви Росії про те, що російські сили повністю відбили населений пункт. Повідомляється, що підрозділи 45-ї гвардійської бригади спецназу та новосформований 337-й полк ВДВ (104-та дивізія ВДВ) діють у та поблизу Кринок”, – зазначили в ISW. 

В ОК “Південь” повідомили про втрати окупантів за минулу добу. Підтверджено ліквідацію 49 російських військових. Також знищено 2 ворожі гармати, міномет, автомобіль та генератор. Крім цього, ворог лишився одного спостережного пункту. 

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *