60 окупантів, гармати і спостережні пункти: в ОК “Південь” повідомили про втрати ворога за минулу добу

Російські загарбники за минулу добу тричі штурмували українські позиції на лівому березі Херсонщини. Натомість рашисти втратили спостережні пункти на островах і понад 60 військових.

Про це повідомила керівниця об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк в ефірі національного телемарафону “Єдині новини”.

За її словами, російська армія тричі піхотою штурмувала позиції ЗСУ на лівому березі Херсонщини. Російські війська не застосували бронетехніку. Сили оборони продовжують роботу з укріплення на плацдармі та за можливості його розширення.

“Українські сили працювали над знищенням автобронетехніки ворога — до 15 одиниць, є влучання в бойовий пункт боєпостачання та спостережні пункти на островах, які вони продовжують розгортати для того, щоби передбачити наші дії”, — зазначила Гуменюк.

Також вона додала, що рашисти втратили чотири великокаліберні гармати та понад 60 окупантів. Сили оборони ведуть радіоелектронну боротьбу вздовж правого берега для того, щоби лівобережне угруповання військ Росії не мало змогу ефективно використовувати FPV-дрони.

“Відсотків на 30- 40 вдалося наростити об’єм радіоелектронної боротьби. Це хороший показник. Тому що в сучасних умовах не тільки засоби вогневого ураження є ефективними та не завжди саме вони є ефективними”, — додала керівниця прес-центру.

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *