Росіяни затримали окупаційних поліцейських на лівобережжі Херсонщини за вбивство 27-річного хлопця у райвідділку

Російський поліцейський Ігор Піменов зізнався, що разом із «колегами» з окупаційної поліції Херсонщини закатував до смерті 27-річного мешканця Горностаївки Руслана Руснака. Таким чином окупанти намагалися вибити зізнання в наведенні дрона ЗСУ, який атакував відділ поліції.

Про це у п’ятницю, 16 лютого, повідомив російський Telegram-канал Astra.

Як пише Telegram-канал, Піменову 47 років. Він працює правоохоронцем в підмосковних Люберцях. В березні 2023 року він приїхав працювати на окуповану територію України. Піменов працював у горностаївській окупаційній поліції «старшим опером групи економічної безпеки».

на фото: Руслан Руснак

За інформацією Astra, у вбивстві громадянина України він зізнався 12 лютого 2024 року. Піменов розповів, що разом з чотирма іншими «поліцейськими», включаючи «начальника ОМВС» окупованої Горностаївки, затримали Руслана Руснака в його будинку вранці 20 листопада 2023 року та доправили у місцевий «відділ поліції». Там його катували, намагаючись вибити зізнання, але затриманий помер о 16-й годині «просто на очах» окупантів.

Як пише Astra із посиланням на власні джерела, днями всіх п’ятьох силовиків затримали колеги, а окупаційний слідчий комітет порушив справу про перевищення посадових повноважень.

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *