Окупаційний виборчком буде проводити подомовий обхід на лівобережжі Херсонщини

Підготовка до псевдовиборів “президента рф” на тимчасово окупованій території Херсонської області триває. Так званий виборчком через окупаційні ЗМІ повідомив про новий захід в рамках “виборчого процесу”. Про це повідомляє “Гривна“,

З 17 лютого до 7 березня члени “дільничних комісій” будуть проводити подомовий обхід “виборців”. Мета такого рейду – нібито інформування громадян о даті виборів, зареєстрованих кандидатів, формах “голосування” та адресах виборчих дільниць. 

Справжня мета обходу очевидна – посилення тиску на цивільне населення з метою збільшення явки на псевдовиборах. Варто додати, що окупаційний виборчком також повідомив про чотирьох кандидатів, які будуть брати участь у фарсі під назвою “вибори”. 

Окрім російського диктатора володимира путіна, так званий цвк рф зареєстрував очільника партії “лдпр” Леоніда Слуцького, віцеспікера думи Владислава Даванкова та депутата держдуми-комуніста Миколу Харитонова. 

Водночас було відмовлено у реєстрації так званого “антивоєнного кандидата” Бориса Надєждіна та голову партії “Комуністи росії” Сергія Малинковича. Як стверджують російські пропагандистські ЗМІ, у ЦВК перевірили 60 тис. підписів на підтримку Надєждіна, з яких 9147 були визнані недійсними. Окрім того, повідомляється, що 11 з цих людей начебто взагалі померли. Таку ж причину відмови оголосили і Малинковичу, в якого недійсними визнано 8 979 підписів.

Нагадаємо, що під псевдовибори на лівобережжі російські окупанти випустили чергову пропагандистську газету

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *