Правоохоронці передали до суду справу ще одного псевдодепутата окупаційної “Голопристанської ради депутатів”

Прокурори Черкаської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно жителя Херсонської області, причетного до державної зради та колабораційної діяльності. Про це інформує пресслужба обласної прокуратури.

Слідством встановлено, що 36-річний громадянин України з січня 2023 року добровільно обійняв посаду директора незаконно створеного правоохоронного органу «Государственное автономное учреждение Херсонской области «Голопристанское лесоохотничье хозяйство».

А у вересні 2023 року він був обраний депутатом від політичної партії «единая россия» до незаконного органу влади «совета депутатов голопристанского муниципального округа Херсонской области» та очолив «постоянную комисию по промышлености, градостроительству, развитию инфраструктуры и поддержке предпринимательства совета депутатов первого созыва Голопристанского муниципального округа».

Наразі обвинувачений продовжує працювати на користь ворога та веде активну підривну діяльність проти України. У зв’язку з переховуванням на тимчасово окупованій території України його оголошено в розшук та судом надано дозвіл на затримання.

Судячи з опису, мова про Сергія Лук’яна – 36-річного уроженця Молдови, жителя села Широка Балка Станіславської громади Херсонщини. 

Нагадаємо, що раніше СБУ затримала жительку Херсонської області, яка брала участь в організації фейкового референдуму. Далі вона перебралася до Кривого Рогу, де оформила документи на отримання соціальних виплат і житла.

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *