В мережі з’явилася інформація про ліквідацію гауляйтера Володимира Сальдо

В мережі з’явилася інформація про ліквідацію зрадника України, гауляйтера Володимира Сальдо. Сталося це, за інформацією ряду телеграм-каналів, сьогодні в тимчасово окупованому Скадовську.

Одна із версій, гауляйтер потрапив під обстріл. Новина про смерть Сальдо офіційно не підтверджена. Партизанський рух АТЕШ на своєму каналі заявив, що інформація про його ліквідацію наразі перевіряється.

Зазначимо, що сьогодні телеграм-канал самого Володимира Сальдо, попри всі офіційні спростування та ряд відео про фейк із “взяттям” села Кринки, продовжив заявляти про “зачистку” населеного пункту.

“Сьогодні продовжується зачистка окремих малих груп противника в руїнах житлової забудови та “зеленці” на околицях Кринок”, – заявив Сальдо.

А підлегла гауляйтера, заступниця окупаційного керівника ТОТ Херсонської області Тетяна Кузміч вже заявила про плани щодо жителів села та їх повернення в населений пункт після фейкового “звільнення”.

“Мови про те, що в найближчому майбутньому жителі Кринок туди будуть повертатися, поки не йде, оскільки там більшість будинків зруйновані. Коли лінія бойового зіткнення відсунеться, тоді будуть прийматися рішення губернатором, урядом про те, що робити”, – заявила Кузміч.

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *