Сили оборони півдня знищили 68 окупантів на лівобережжі Херсонської області за минулу добу

Сили оборони півдня заявили про відбиття двох ворожий штурмів за минулу добу на лівобережжі Херсонської області. Окупанти понесли втрати та відійшли на вихідні позиції. Про це повідомляє видання “Гривна“.

Минулої доби на лівому березі було ліквідовано 68 російських військових. Також підтверджено знищення 11 гармат, 11 одиниць автобронетехніки, човна та розвідувального безпілотника типу “Zala”.

“Окупанти не припиняють аеророзвідку, тиснуть артилерійськими обстрілами, застосовують велику кількість ударних дронів різних типів, вдається до застосування авіації”, – додали в ОК “Південь”. 

Аналітики Інституту вивчення війни зазначають, що в Кринках тривали позиційні бої. За даними російських джерел, командування ворожого угруповання “Дніпро” знову кинули на штурм плацдарму ЗСУ підрозділи 328 десантно-штурмового полку 104 десантної дивізії.

Відомо, що минулої доби штурмові дії окупантів проводилися при підтримці артилерії мінометів та вогню танків. Але знову ворог не має взаємодії між підрозділами, про що пишуть самі російські військові у телеграм-каналах з так званого “z-середовища”.

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *